Parabol & Antenne I København

Hos Digital Eksperten udfører vi service og installation af paraboludstyr og antenneanlæg i området omkring København. Vi har leveret stabile og driftssikre løsninger til både private og erhvervslivet siden 1989.

Autoriseret installatør

Lige fra firmaets grundlæggelse i 1989 har vi lagt vægt på at levere et ærligt stykke arbejde i høj kvalitet, hvorfor vi er godkendt som autoriseret Viasat, Canal Digital og YouSee installatører. Hos Digital Eksperten kan du forvente en høj standard for service og professionalisme – vores teknikere og servicemontører har mange års erfaring i branchen.

Installation af parabol – Løsninger

Som udgangspunkt skal parabolen monteres på en sydvendt væg/gavl, hvor der skal være frit udsyn. Dette for at kunne modtage programmer fra Viasat – samt programmer fra Canal Digital.
For at få et godt og stabilt signal med alle ovenstående installationstyper kræver det, at der er 100% frit udsyn mod syd. Dvs. buske, træer, mure m.m., kan være årsag til udfald eller helt manglende signal fra/på din modtager.
Der kan dog være situationer, hvor opsætning af parabol ikke kan lade sig gøre af fysiske årsager – eller blot fordi man ikke ønsker at parabolen fremtræder synligt på boligen.

Hør om de mange muligheder

Har du brug for at høre nærmere omkring vores service eller tilbud er du ALTID velkommen til at ringe til os på 3512 0809, så kan vi tage en snak om hvilken løsning der bedst sikrer, at du kan se dine yndlingsprogrammer. Du er også velkommen til at sende en mail, eller til at komme ind i vores butik, hvor du kan få en snak med en af vores erfarne medarbejdere – helt uforpligtende.
Vi kan i samarbejde med vores leverandører og kontakter, sikre dig den bedste løsning inden for paraboler og antenne i København, og vi vil gå langt, for at levere den bedste service, så du anbefaler os til venner, familie og forretningsforbindelser.