Tele & Data Service

Digital Eksperten har mange års erfaring med installation og fejlretning af fiber, pds, netværk, tele systemer og andre kablings opgaver. Du kan roligt regne med at få professionelt hjælp og vejledning af en af vores hjælpsomme medarbejdere. Derudover hjælper vi gerne med opsætning af e-mails og yder lidt undervisning – Så kommer man godt igang med det samme!

KABLING

Ønsker du opsætning af flere telefonstik, ændring, omlægning af ledninger ifbm. ny, om eller tilbygning? Skjult installation eller bare et godt råd inden du selv går i gang.

NETVÆRK

I disse moderne teknologi tider, hvor rigtig mange ønsker at få hurtigere internet, støder man tit på problemer med sit netværksudstyr. Fx ønsker mange at bruge samme internetforbindelse i hjemmets eller kontorets forskellige rum. Her vil vi kunne hjælpe med trækning af ledninger, opsætning og konfiguration af udstyret.

Du kan også vælge den trådløse løsning, hvor vi sørger for at kryptere netværket og teste forbindelsen. Desuden bliver der lavet en dokumentation af opsætningen, så du altid har de relevante oplysninger lige ved hånden – fx adgangskoder og diverse brugernavne.

HØR OM DE MANGE MULIGHEDER

Ønsker du mere information om dine muligheder for at få opdateret dine tele- og dataløsninger, er du ALTID velkommen til at ringe til os på 3512 0809, så kan vi tage en snak om hvilken løsning der bedst dækker dit behov. Du er også velkommen til at sende en mail, eller til at komme ind i vores butik, hvor du kan få en snak med en af vores erfarne medarbejdere – helt uforpligtende.

Kan vi hjælpe dig?

Du er velkommen til at udfylde formularen nedenfor, hvis du har spørgsmål