Alarm og videoovervågning i København

Ifølge Danmarks statistik har der i de seneste fire kvartaler været hele 45.259 indbrud i villaer og lejligheder samt 17.716 indbrud i fritidshuse, garager og lignende! ​Disse høje tal tager vi meget alvorligt hos Digital Eksperten. Derfor tilbyder vi en professionel og effektiv service samt opsætning af alarm og videoovervågning i København og omegn samt på Vestegnen og i Nordsjælland for både private boligejere og erhverv.

Hvorfor vælge et alarmsystem?

Alarmsystemer har, ligesom videoovervågning, en rigtig god præventiv effekt på indbrudstyve. Hvis uheldet alligevel skulle ske, vil alarmsystemet afgive en kraftig sirene, som vil stresse indbrudstyvene. Dette vil typisk hindre et muligt tyveri af flere værdier og/eller hærværk i ejendommen.

Alarmsystemet kan eventuelt kombineres med videoovervågning for at give en komplet tyverisikring. Hos Digital Eksperten i Rødovre kan vi være behjælpelige med montering af tyverialarm, eventuelt kombineret med kameraovervågning, i både privat hjem og i virksomheder.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Rødovre, Hvidovre, Glostrup og omegn samt på Amager og i hele København. Vi kører dog også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, som har brug for vores hjælp.

Hvorfor videoovervågning?

Videoovervågning har en præventiv effektiv på indbrudstyve. Ofte vil de springe ejendomme eller virksomheder over, som skilter med at have opsat et videoovervågningssystem. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, vil et moderne overvågningssystem kunne sende billeder, film og lyd til din smartphone, og det kan deraf typisk hindre et større tyveri af værdier samt forebygge hærværk.

​Fordelene ved at vælge alarm og videoovervågning gennem os

Der er en række fordele forbundet ved at vælge et alarmsystem eller et videoovervågningssystem gennem os:

  • Du ejer udstyret
  • Du får mulighed for trådløs videoovervågning
  • Der er ingen ekstra udgifter
  • Der er ingen bindinger
  • Du kan beskytte dit hjem optimalt.

Vi kan sætte løsningen op, eller du kan gøre det selv

Hos Digital Eksperten tilbyder vi en tilpasset løsning inden for både alarm og videoovervågning, hvilket betyder, at vi har løsninger for enhver pengepung og enhver smag.

Vores alarmsystemer sælges primært som et kitsæt, som indeholder en basestation med en indbygget sirene, PIR-detektor, dør-/vindueskontakt og fjernbetjening. 

Vi har valgt at tilbyde alarmsystemer med et indbygget GSM-modul, som kan foretage opkald eller sende SMS’er til udvalgte telefonnumre.

Vi sikrer en nem gør-det-selv-opsætning med trådløse enheder, men vi kan også tilbyde at stå for opsætningen, hvis du ikke selv ønsker at stå for den.

Beskyt dit hjem eller din virksomhed – kontakt os i dag

Kontakt os på telefon 35 12 08 09 eller e-mail info@deks.tv og få en løsning inden for alarm og videoovervågning i København.

Netværk

I disse moderne teknologi tider, hvor rigtig mange ønsker at få hurtigere internet, støder man tit på problemer med sit netværksudstyr.

Fx ønsker mange at bruge samme internetforbindelse i hjemmets eller kontorets forskellige rum. Her vil vi kunne hjælpe med trækning af ledninger, opsætning og konfiguration af udstyret

Tag kontakt til os

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Hos Digital Eksperten kan vi godt lide at gøre en ekstra indsats og forkæle vores kunder. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en VIP service. 

Denne service gør, at du har fortrinsret når du ønsker vores hjælp eller service – uanset om du har handlet hos os eller anden forhandler.​

Kontakt​oplysninger

​DIGITAL EKSPERTEN ApS​

Naverland 17, 2600 glostrup

Klik her for rutevejledning

BANK: Danske Bank

KONTO: 0434 - 3191606426​

Support og teknik

MANDAG – FREDAG: 08:00 – 17:30

LØRDAG: 10:00 – 14:00


Tlf: 40 14 08 09
Cvr: 31580358