Installation af videoovervågning indendørs og udendørsEr du bekymret for indbrud i din bolig eller i din virksomhed, så kan installation af videoovervågning, eventuelt kombineret med en tyverialarm, være en rigtig god ide, og det kan vi hos Digital Eksperten i Rødovre hjælpe dig med.

Vi tilbyder en professionel montering af overvågningskamera på erhvervsmæssig og privat grund indendørs såvel som udendørs i blandt andet Hvidovre, Glostrup og omegn samt på Amager og i hele København. Derudover tilbyder vi også installation af videoovervågning hos kunder på det øvrige Sjælland.

Hvorfor vælge installation af videoovervågning?

Der kan være mange fordele ved at få installeret videoovervågning. Kameraovervågning er kendt for at have en præventiv effekt på indbrudstyve, idet de ofte springer virksomheder eller boliger over, hvor der skiltes med montering af overvågningskamera.

Skulle uheldet alligevel være ude, kan kameraet sende billeder, lyd og film til din smartphone, og på den måde er der større chance for at finde den pågældende indbrudstyv efterfølgende og få dine ejendele tilbage.

Derfor skal du lade os stå for montering af overvågningskamera

Der er flere fordele ved at vælge at lade lige netop vores firma stå for montering af overvågningskamera. Når du vælger os, får du følgende fordele:

  • Du kan beskytte din ejendom optimalt
  • Du kan få trådløs videoovervågning
  • Det er dig, der ejer udstyret
  • Du slipper for bindinger
  • Du slipper for ekstra udgifter

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at indhente et uforpligtende tilbud på installation af videoovervågning til en billig pris. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores services, og vi kommer gerne en tur forbi dig, uanset hvor på Sjælland du befinder dig henne.

Er dit internet langsomt ? Vi tilbyder også udlægning af fibernet.

Vi kan kontaktes på: +45 40 14 08 09 eller info@deks.tv

SUPPORT OG TEKNIK:

MANDAG – FREDAG: 08:00 – 17:30
LØRDAG: 10:00 – 14:00
Tlf: +45 40 14 08 09
Cvr: 31 58 03 58

BANK: Danske Bank | KONTO: 0434 - 3191606426