Fiberinstallation: Installation af fibernet for private og erhverv


Har du brug for en stabil internetforbindelse i København eller et andet sted på Sjælland? Så har vi den rette løsning til dig. Hos Digital Eksperten i Rødovre har vi mange års erfaring med fiberinstallation og netværksinstallation, som vi blandt andet udfører for private og erhverv i Hvidovre, Glostrup, på Amager og i hele København samt på resten af Sjælland.

Hvem kan få fibernet?

Vi tilbyder installation af fibernet for både privatpersoner og virksomheder til en billig pris. Så uanset om du har brug for en hurtig og stabil internetforbindelse til din knægt, der spiller Counter Strike online med sine venner, eller om du driver virksomhed og har behov for en stabil forbindelse til kommunikation med forretningsforbindelser i hele verden over Skype, så har vi den rette løsning til dig.

Hvordan får jeg en fiberinstallation?

Hvis du godt kunne tænke dig en fiberinstallation, skal du endelig bare tage kontakt til os. Så kommer vi ud og besigtiger forholdene omkring din adresse og lægger en plan for gravearbejdet, ligesom vi vurderer, hvor dine indendørs routere til fibernet skal placeres henne.

Installation af fibernet der sikrer en stabil forbindelse

Hos Digital Eksperten tilbyder vi en sikker og professionel fiberinstallation, så du kan være helt sikker på at få en rigtig god og stabil internetløsning. Vi leverer den rette løsning til dig, så du kan få en internetforbindelse, der er til at regne med.

Hvad koster en fiber netværksinstallation?

Vores fibernet priser afhænger blandt andet af, hvordan adgangsforholdene er omkring din bolig, da det i mange tilfælde vil være nødvendigt at foretage gravearbejde for at foretage en netværksinstallation i din bolig. Ønsker du en konkret pris på lige netop din fiberinstallation, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du har nogle spørgsmål, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan installationen af fibernet foregår, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på installationen hjemme i din bolig eller din virksomhed, så hører vi meget gerne fra dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 35 12 08 09 eller skrive til e-mail info@deks.tv. Vi installerer fibernet i både privat og erhvervsmæssigt regi på hele Sjælland.

Vi tilbyder også montering af tyverialarm og installation af alarmsystem.

SUPPORT OG TEKNIK:

MANDAG – FREDAG: 08:00 – 17:30
LØRDAG: 10:00 – 14:00
Tlf: +45 40 14 08 09
Cvr: 31 58 03 58

BANK: Danske Bank | KONTO: 0434 - 3191606426