Fibernet I København

Hos Digital Eksperten udfører vi service og installation af din parabol og antenne i området omkring København. Siden 1989 har vi leveret solide løsninger til både private og erhvervslivet.

Stabile og driftssikre parabol- og antenneløsninger

Lige fra firmaets grundlæggelse i 1989 har vi lagt vægt på at levere et ærligt stykke arbejde i høj kvalitet, hvorfor vi er godkendt som autoriserede installatører for Viasat, Canal Digital og YouSee. Hos Digital Eksperten kan du forvente en høj standard for service og professionalisme – vores teknikere og servicemontører har mange års erfaring i branchen.

RING TIL DIGITAL EKSPERTEN PÅ 35 12 08 09 OG HØR MERE

Har du brug for at høre nærmere omkring vores service eller tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os, så tager vi en snak om hvilken løsning, der sikrer, at du får det bedste signal. Du kan også sende en mail eller komme ned i butikken og tale med vores erfarne medarbejdere.

INSTALLATION AF PARABOL

Som udgangspunkt skal parabolen monteres på en sydvendt væg/gavl, hvor der skal være frit udsyn. Dette er for at kunne modtage programmer fra Viasat og Canal Digital.
For at få et godt og stabilt signal med alle ovenstående installationstyper kræver det, at der er 100% frit udsyn mod syd. Dvs. buske, træer, mure m.m., kan være årsag til udfald eller helt manglende signal fra/på din modtager.

Der kan dog være situationer, hvor opsætning af parabol ikke kan lade sig gøre af fysiske årsager – eller blot fordi man ikke ønsker at parabolen fremtræder synligt på boligen.

FORDELENE VED EN PARABOL

Med en parabol modtager du tv- og radiosignaler via en satellit. Det er især praktisk for dig, som ikke har mulighed for kabel-tv. Desuden kan du også modtage nogle kanaler med en parabol, som ikke kan vælges hos tv-udbyderne. Du får altså mulighed for nogle gratis kanaler af den grund. Ikke nok med det, får du også en større valgfrihed i forhold til de kanaler du helst vil se og betale for.

LØSNINGEN DER TILPASSES TIL DINE BEHOV

Vores mange års erfaring gør, at vi kan give dig den bedste rådgivning og finde den løsning, der er bedst for dig. I samarbejde med vores leverandører og kontakter, sikrer vi dig det bedste resultat inden for paraboler og antenner i København, og vi vil gå langt for at levere den bedste service, så du får den bedste oplevelse, og vil anbefale os til venner, familie og forretningsforbindelser.

Kan vi hjælpe dig?

Du er velkommen til at udfylde formularen nedenfor, hvis du har spørgsmål