Fibernet i København og omegn installeres

Har du brug for en stabil internetforbindelse i København? Så har vi den rette løsning til dig. Hos Digital Eksperten har vi mange års erfaring med installation af fibernet i København og omegn, herunder også på Vestegnen og i Nordsjælland.

 

Hvem kan få fibernet?

Vi tilbyder installation af fibernet i København og omegn for både privatpersoner og virksomheder. Så uanset om du har brug for en hurtig og stabil internetforbindelse til din knægt, der spiller Counter Strike online med sine venner, eller om du driver virksomhed og har behov for en stabil forbindelse til kommunikation med forretningsforbindelser i hele verden over Skype, så har vi den rette løsning til dig.

 

Hvordan får jeg fibernet?

Hvis du godt kunne tænke dig at få installeret fibernet, skal du endelig bare tage kontakt til os. Så kommer vi ud og besigtiger forholdene omkring din adresse og lægger en plan for gravearbejdet, ligesom vi vurderer, hvor dine indendørs routere til fibernet skal placeres.

 

Installation af fibernet

Hos Digital Eksperten tilbyder vi en sikker og professionel installation af fibernet i København, så du kan være helt sikker på at få en rigtig god og stabil internetløsning. Vi leverer den rette løsning til dig, så du kan få en internetforbindelse, der er til at regne med.

Hvad koster det at få fibernet?

Vores fibernet priser afhænger blandt andet af, hvordan adgangsforholdene er omkring din bolig, da det i mange tilfælde vil være nødvendigt at foretage gravearbejde for at installere fibernet i din bolig. Ønsker du en konkret pris på lige netop din installation, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

 

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du har nogle spørgsmål, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan installationen af fibernet foregår, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på installationen hjemme i din bolig eller din virksomhed, så hører vi meget gerne fra dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 35 12 08 09 eller skrive til e-mail info@deks.tv.