Montering af tyverialarm – professionel installation af alarmsystem

Mindsk risikoen for indbrud med montering af tyverialarm

Kunne du tænke dig at minimere risikoen for indbrud i dit hjem eller i din virksomhed, så kan en installation af alarmsystem være en rigtig god ide.

Alarmsystemet kan eventuelt kombineres med videoovervågning for at give en komplet tyverisikring. Hos Digital Eksperten i Rødovre kan vi være behjælpelige med montering af tyverialarm, eventuelt kombineret med kameraovervågning, i både private hjem og virksomheder.

Vi fortager montering af tyverialarm og installation af videoovervågning for kunder i Rødovre, Hvidovre, Glostrup, København herunder på Amager. Vi kører dog også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, hvis I har brug for vores hjælp.

Hvad er fordelene ved montering af tyverialarm?

Tyverialarmer har generelt set en rigtig god præventiv effektiv i forhold til indbrudstyve, ligesom det gør sig gældende med kameraovervågning.

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, så vil dit alarmsystem afgive en kraftig sirene, der vil stresse indbrudstyven og alarmere eventuelle naboer. Med montering af tyverialarm vil du således typisk kunne forhindre, at tyven stjæler dine værdier, eller at der bliver begået hærværk på ejendommen.​

4 gode grunde til at vælge os

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade os stå for din installation af alarmsystem, fiberinstallation og tyverisikring. 

Her kan blandt andet nævnes:

  • Du kan sikre en optimal beskyttelse af din ejendom
  • Du ejer selv det trådløse udstyr
  • Du slipper for ekstra udgifter
  • Du slipper for bindinger


​Har du brug for en pris på installation af alarmsystem? Kontakt os

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget en installation af et alarmsystem vil komme til at koste dig, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud og pris.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser installation af alarmsystem, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har brug for rådgivning og vejledning. I kan kontakte os på tlf.: 35 12 08 09 eller e-mail: info@deks.tv. Vi glæder os til at høre fra dig!

4 gode grunde til at vælge os

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade os stå for din installation af alarmsystem. Her kan blandt andet nævnes:

  • Du kan sikre en optimal beskyttelse af din ejendom
  • Du ejer selv udstyret
  • Du slipper for ekstra udgifter
  • Du slipper for bindinger

Har du brug for en pris på installation af alarmsystem? Kontakt os

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget en installation af et alarmsystem vil komme til at koste dig, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud. 

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har brug for rådgivning og vejledning.

I kan kontakte os på 35 12 08 09 eller info@deks.tv

Netværk

I disse moderne teknologi tider, hvor rigtig mange ønsker at få hurtigere internet, støder man tit på problemer med sit netværksudstyr.

Fx ønsker mange at bruge samme internetforbindelse i hjemmets eller kontorets forskellige rum. Her vil vi kunne hjælpe med trækning af ledninger, opsætning og konfiguration af udstyret

Tag kontakt til os

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Hos Digital Eksperten kan vi godt lide at gøre en ekstra indsats og forkæle vores kunder. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en VIP service. 

Denne service gør, at du har fortrinsret når du ønsker vores hjælp eller service – uanset om du har handlet hos os eller anden forhandler.​

Kontakt​oplysninger

​DIGITAL EKSPERTEN ApS​

Naverland 17, 2600 glostrup

Klik her for rutevejledning

BANK: Danske Bank

KONTO: 0434 - 3191606426​

Support og teknik

MANDAG – FREDAG: 08:00 – 17:30

LØRDAG: 10:00 – 14:00


Tlf: 40 14 08 09

E-mail: info@deks.tv

Cvr: 31580358