Parabol- og antenne installation i København og omegn

​Få installeret din parabol eller antenne af Digital Eksperten

​Hos Digital Eksperten udfører vi service og installation af parabol, antenner og fibernet. Vi hører til i Rødovre, og vi kører ud i områder som Hvidovre, Glostrup, Amager og i hele København og resten af Sjælland. Siden 1989 har vi leveret solide løsninger til både privatpersoner og erhvervslivet, og vi er i dag godkendt som autoriseret installatør for Viasat, Canal Digital og YouSee.

Vi lægger stor vægt på at levere et ærligt stykke arbejde i høj kvalitet, og du kan derfor forvente en høj standard inden for service og professionalisme. Vores teknikere og servicemontører har alle mange års erfaring inden for branchen, og du er dermed garanteret et veludført stykke arbejde.

Hvad er fordelene ved en parabol installation?

Med en parabol modtager du tv- og radiosignaler via en satellit. Det er især en stor fordel for dig, som ikke har mulighed for at få kabel-tv. Desuden har du også mulighed for at modtage nogle kanaler med en parabol, som ikke kan vælges hos de forskellige tv-udbydere.​

"Der er 100% frit udsyn mod syd"

Det betyder med andre ord, at du får mulighed for at få en række gratis kanaler, blot fordi du har parabol installation. Ikke nok med det – du får også en større valgfrihed i forhold til de kanaler, som du helst vil se og betale for.

Hvordan monterer man en parabol?

Som udgangspunkt skal en parabol monteres på en sydvendt væg eller gavl, hvor der skal være et frit udsyn. Dette er for at kunne modtage programmer fra Viasat og Canal Digital.

For at få en driftsikker løsning med et godt signal og dermed også en god stabilitet kræver det, at der er 100% frit udsyn mod syd. 

Det betyder, at buske, træer, mure og lignende kan være årsag til eventuelle udfald eller helt manglende signal fra eller på din modtager.

Der kan dog være situationer, hvor en parabol opsætning ikke kan lade sig gøre af fysiske årsager, eller hvis du ikke ønsker, at parabolen fremtræder synligt på din bolig.​

Hvilken antenne installation?

Er du i tvivl om, hvilken antenne installation du skal vælge? Så står vi klar med kompetent rådgivning og vejledning. Ring på telefon 35 12 08 09 eller skriv til vores e-mail info@deks.tv og hør mere om vores løsninger inden for parabol- og antenne installationer i København og omegn.

Netværk

I disse moderne teknologi tider, hvor rigtig mange ønsker at få hurtigere internet, støder man tit på problemer med sit netværksudstyr.

Fx ønsker mange at bruge samme internetforbindelse i hjemmets eller kontorets forskellige rum. Her vil vi kunne hjælpe med trækning af ledninger, opsætning og konfiguration af udstyret

Tag kontakt til os

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Hos Digital Eksperten kan vi godt lide at gøre en ekstra indsats og forkæle vores kunder. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en VIP service. 

Denne service gør, at du har fortrinsret når du ønsker vores hjælp eller service – uanset om du har handlet hos os eller anden forhandler.​

Kontakt​oplysninger

​DIGITAL EKSPERTEN ApS​

Naverland 17, 2600 glostrup

Klik her for rutevejledning

BANK: Danske Bank

KONTO: 0434 - 3191606426​

Support og teknik

MANDAG – FREDAG: 08:00 – 17:30

LØRDAG: 10:00 – 14:00


Tlf: 40 14 08 09

E-mail: info@deks.tv

Cvr: 31580358