Installation af videoovervågning

Er det blevet tid til montering af overvågningskamera?

Er du bekymret for indbrud i din bolig eller i din virksomhed? Så kan installation af videoovervågning, eventuelt kombineret med en tyverialarm, være en rigtig god ide, og det kan vi hos Digital Eksperten i Rødovre hjælpe dig med.

Vi tilbyder en professionel montering af overvågningskamera på erhvervsmæssig og privat grund indendørs såvel som udendørs i blandt andet Hvidovre, Glostrup, Rødovre, på Amager samt hele Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi også installation af videoovervågning og netværksinstallation hos kunder på det øvrige Sjælland.

Hvorfor vælge installation af videoovervågning?

Der kan være mange fordele ved at få installeret skjult videoovervågning. Videoovervågning er kendt for at have en præventiv effekt på indbrudstyve, idet de ofte springer virksomheder eller boliger over, hvor der skiltes med montering af overvågningskamera.

Skulle uheldet alligevel være ude, kan kameraet sende billeder, lyd og film til din smartphone, og på den måde er der større chance for at finde den pågældende indbrudstyv efterfølgende og få dine ejendele tilbage.

Lad os stå for montering af overvågningskamera

Der er flere fordele ved at vælge at lade lige netop vores firma stå for montering af overvågningskamera.

Når du vælger os, får du følgende fordele:

  • Du kan beskytte din ejendom optimalt
  • Du kan få trådløs videoovervågning
  • Det er dig, der ejer udstyret
  • Du slipper for bindinger
  • Du slipper for ekstra udgifter

​Hør mere om installation af videoovervågning

Sidder du med flere spørgsmål til installation og montering af videoovervågning, installation af alarmsystem eller noget helt andet som antenne installation, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

​Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud og pris, klarer vi også den. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at indhente et uforpligtende tilbud på installation af videoovervågning til en billig pris.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores services, og vi kommer gerne en tur forbi dig, uanset hvor på Sjælland du befinder dig henne.

Er dit internet langsomt? Vi tilbyder også udlægning af fibernet.

Vi kan kontaktes på: 40 14 08 09 eller info@deks.tv

Netværk

I disse moderne teknologi tider, hvor rigtig mange ønsker at få hurtigere internet, støder man tit på problemer med sit netværksudstyr.

Fx ønsker mange at bruge samme internetforbindelse i hjemmets eller kontorets forskellige rum. Her vil vi kunne hjælpe med trækning af ledninger, opsætning og konfiguration af udstyret

Tag kontakt til os

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Hos Digital Eksperten kan vi godt lide at gøre en ekstra indsats og forkæle vores kunder. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en VIP service. 

Denne service gør, at du har fortrinsret når du ønsker vores hjælp eller service – uanset om du har handlet hos os eller anden forhandler.​

Kontakt​oplysninger

​DIGITAL EKSPERTEN ApS​

Naverland 17, 2600 glostrup

Klik her for rutevejledning

BANK: Danske Bank

KONTO: 0434 - 3191606426​

Support og teknik

MANDAG – FREDAG: 08:00 – 17:30

LØRDAG: 10:00 – 14:00


Tlf: 40 14 08 09

E-mail: info@deks.tv

Cvr: 31580358