Digital VIP Service

​Hos Digital Eksperten kan vi godt lide at gøre en ekstra indsats og forkæle vores kunder.

Derfor kan vi tilbyde vores kunder en VIP service. Denne service gør, at du har fortrinsret når du ønsker vores hjælp eller service – uanset om du har handlet hos os eller anden forhandler. 

Så hvis problemet opstår og det simpelthen ikke kan vente – kan du gøre brug af vores VIP service. Vi garanterer, at vi er hos dig indenfor to timer fra du har ringet til os. Vores VIP tilbud er en døgnservice – vi er aldrig længere væk end et telefonopkald!

Hør nærmere…

Har du brug for at høre nærmere omkring vores Digital VIP service eller andre tilbud er du ALTID velkommen til at skrive eller ringe ind til vores butik og få en snak med en af vores erfarne medarbejdere – helt uforpligtende. 

Vi kan i samarbejde med vores kunder yde den bedste service for lige præcis deres behov og ønsker.

Netværk

I disse moderne teknologi tider, hvor rigtig mange ønsker at få hurtigere internet, støder man tit på problemer med sit netværksudstyr.

Fx ønsker mange at bruge samme internetforbindelse i hjemmets eller kontorets forskellige rum. Her vil vi kunne hjælpe med trækning af ledninger, opsætning og konfiguration af udstyret

Tag kontakt til os

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Hos Digital Eksperten kan vi godt lide at gøre en ekstra indsats og forkæle vores kunder. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en VIP service. 

Denne service gør, at du har fortrinsret når du ønsker vores hjælp eller service – uanset om du har handlet hos os eller anden forhandler.​

Kontakt​oplysninger

​DIGITAL EKSPERTEN ApS​

Naverland 17, 2600 glostrup

Klik her for rutevejledning

BANK: Danske Bank

KONTO: 0434 - 3191606426​

Support og teknik

MANDAG – FREDAG: 08:00 – 17:30

LØRDAG: 10:00 – 14:00


Tlf: 40 14 08 09

E-mail: info@deks.tv

Cvr: 31580358