Tele og data-løsninger

Hos Digital Eksperten har vi mange års erfaring med en række forskellige løsninger inden for tele og data. Det kan for eksempel være installation og fejlretning af fibernet, PDS, netværk, telesystemer og andre typer kablingsopgaver.

​Har du brug for et telefonanlæg, et omstillingsbord, en telefoncentral eller et stabilt net, kan du med andre ord få en sikker løsning hos os. Vi tilbyder en både struktureret og samlet løsning for private og erhverv.

Du kan roligt regne med at få professionel hjælp og vejledning af en af vores hjælpsomme medarbejdere. Derudover hjælper vi også gerne med opsætning af e-mails, ligesom vi også er klar til at yde lidt undervisning.

Få professionel hjælp til kabling

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af flere telefonstik eller en ændring eller omlægning af ledninger i forbindelse med en ny-, om- eller tilbygning? Uanset om du ønsker en skjult installation, eller om du bare godt kunne tænke dig et godt råd i forbindelse med kabling, inden du selv går i gang, er du velkommen til at kontakte os.

Moderne netværksløsninger

I disse moderne teknologitider, hvor rigtig mange ønsker at få en hurtigere internetforbindelse, opstår der ofte problemer med netværksudstyret, der ikke kan følge med.

Mange ønsker for eksempel at bruge den samme internetforbindelse i hjemmets eller kontorets forskellige rum. 

I sådanne tilfælde vil vi kunne hjælpe med trækning af ledninger, opsætning og konfiguration af udstyret, så du får lige netop den løsning, der passer til dine behov.

Du har også mulighed for at vælge vores trådløse løsning, hvor vi sørger for at kryptere netværket og teste forbindelsen. Desuden bliver der lavet en dokumentation af vores opsætning, så du altid har de relevante oplysninger lige ved hånden som for eksempel adgangskoder og diverse brugernavne.

Kontakt os og få en tele og data-løsning tilpasset dine behov

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde inden for tele og data, har du nogle spørgsmål, eller har du brug for at få en skræddersyet løsning, der er tilpasset efter dine konkrete behov, så er du meget velkommen til at ringe på telefon 35 12 08 09 eller skrive til e-mail info@deks.tv.​

Netværk

I disse moderne teknologi tider, hvor rigtig mange ønsker at få hurtigere internet, støder man tit på problemer med sit netværksudstyr.

Fx ønsker mange at bruge samme internetforbindelse i hjemmets eller kontorets forskellige rum. Her vil vi kunne hjælpe med trækning af ledninger, opsætning og konfiguration af udstyret

Tag kontakt til os

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Hos Digital Eksperten kan vi godt lide at gøre en ekstra indsats og forkæle vores kunder. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en VIP service. 

Denne service gør, at du har fortrinsret når du ønsker vores hjælp eller service – uanset om du har handlet hos os eller anden forhandler.​

Kontakt​oplysninger

​DIGITAL EKSPERTEN ApS​

Naverland 17, 2600 glostrup

Klik her for rutevejledning

BANK: Danske Bank

KONTO: 0434 - 3191606426​

Support og teknik

MANDAG – FREDAG: 08:00 – 17:30

LØRDAG: 10:00 – 14:00


Tlf: 40 14 08 09

E-mail: info@deks.tv

Cvr: 31580358